DIOXID DE SULF 100ML

MIFALCHIM
12,00 Lei
Soluție dioxid de sulf, concentrație 6%.
Ambalaje de 100ml, 500ml, 1000ml
 
Dimensiune:
In stoc

Durata de livrare: 2-4 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 123460-2 Ai nevoie de ajutor? 0755315285
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Formulare: Soluție dioxid de sulf, concentrație 6%.

Prezentare 

Fisa tehnica a produsului de uz gospodaresc CONSERVANT ALIMENTAR TIP MIF PE BAZA DE SO2 6% S.F. 1 /2013   Prezentul standard de firma reprezinta norma interna de fabricatie a conservantului alimentar  pe baza de dioxid de sulf avand concentratie de 5-6%. Procesul de fabricatie consta in injectarea gazului lichefiat SO2 in perna de apa rezultand o solutie apoasa, limpede, fara sediment avand o concentratie in SO2 de 5-6%, acest procent reprezentand cantitatea ideala pentru tratarea mustului in procesul de fermentatie controlata si intretinerea vinului pe o perioada indelungata. Tratamentul cu conservant alimentar SO2 6% se realizeaza odata cu zdrobirea strugurilor si obtinerea mustului asigurandu-se o fermentatie optima pastrandu-se calitatile oxidante ale vinului. In faza de zdrobire a strugurilor folosim o doza de 1l solutie produs comercial/ 1000kg struguri.  Conservantul alimentar pe baza de SO2 in concentratii de 6% se mai utilizeaza dupa ce vinul s-a separat de drojdie folosindu-se o doza de 0,6 – 0,8litri / 1000litri vin. O data cu acest tratament protejam vinul impotriva efectului de otetire. Se recomanda ca in aceasta faza sa efectuam si tratamentul de bentonizare  ce permite o limpezire foarte buna a vinului. In urma tratamentului cu SO2 6% si bentonita  vinul se agita in scopul omogenizarii intregii mase de vin si va fi consumat dupa minim 21 de zile de la efectuarea tratamentului mai sus mentionat.            

Caracteristici tehnice ale produsului:

Aspect: Solutie translucida, limpede , fara sediment
Concentratie: 5-6% SO2
Densitate relativa: 1,032-1,034 kg/ cm3
Temperatura de pastrare: maxim 27 grade Celsius
Doza de utilizare:Minim 0,6% litri/ 1000litri vin – Maxim 1litru / 1000litri vin
Termen de valabilitate: 24 de luni 

Ambalare, depozitare si transport. Produsul conservant alimentar cu continut de SO2 6% sub forma de solutie se ambaleaza in recipienti tip pet, polietilena, polipropilena in capacitati de 100ml, 500ml, 1L  fiind baxate in folii termocontractibile si depozitate pe europaleti in spatii acoperite foarte bine aerisite, ferite de sursa de caldura si foc. 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!