Cos cumparaturi

[ ... ] produs/e
Finalizeaza comanda
fitofarmacie
Cosul este gol.
Acaricide si adjuvanti

Acaricide si adjuvanti

Sorteaza dupa:

alt

Adjuvantii sunt considerati produse auxiliare, dar cu toate acestea ei joaca un rol foarte important in programele de combatere a buruienilor, bolilor, daunatorilor, dar si in prevenirea pierderilor de recolta. Exprimarea completa a performantelor unor erbicide sau fungicide este strans legata de utilizarea unui adjuvant de calitate. Ei sunt cu atat mai importanti in situatii in care, datorita infestarii mari cu buruieni, boli sau daunatori, este stringenta efectuarea unui tratament dar conditiile climatice nu sunt favorabile acestei lucrari. In asemenea situatii adjuvantul adaugat in solutia de tratat, face diferenta intre un tratament eficace, chiar si in conditii nefavorabile, si unul complet esuat.

Aradium - acaricid bio pentru acarieni (1L)

Aradium este un acaricid bio, produs natural din extras de plante destinat combaterii si reducerii populatiei de acarieni din culturile horticole si a ciupercilor de tip Oidium (fainare).
Pret: 174.80 RON [Detalii ...]
BREAK-THRU S 240 - 2ml

BREAK-THRU S 240 este un ajudvant foarte puternic si necesar in agricultura, el ajuta la o fixare mult mai eficienta a pesticidelor de legume, buruieni, cereale.
Pret: 2.50 RON [Detalii ...]
CANELYS - acaricid bio ( 1L )

CANELYS un produs natural folosit cu succes in combaterea si diminuarea populatiei de acarieni, precum si a ciupercilor de tip Oidium (fainare). Produs adecvat pentru cultura ecologica.
Pret: 175.50 RON [Detalii ...]
Envidor - 20 ml

Envidor 240 SC este un acaricid de la Bayer, conceput in combaterea paianjenilor tetranichizi, eriofizi si tarsonemizi la mar si vita de vie.
Pret: 29.50 RON [Detalii ...]
Milbeknock - 7.5 ml

Milbeknock EC este un acarici/insecticid de culoare galben pai, uleios, pe baza de milbemectin, conceput sa combata un spectru larg de acarieni precum: Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae), Acarianul rosu (Panonychus ulmi), si insecte - Minierul ma
Pret: 8.99 RON [Detalii ...]
Milbeknock - 75 ml

Milbeknock EC este un acarici/insecticid de culoare galben pai, uleios, pe baza de milbemectin, conceput sa combata un spectru larg de acarieni precum: Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae), Acarianul rosu (Panonychus ulmi), si insecte - Minierul ma
Pret: 59.50 RON [Detalii ...]
Nissorun 10 WP - 5g

Nissorun 10 WP este un acaricid ECOLOGIC eficace împotriva paianjenului rosu si comun din livezi, vii si culturile de legume (vinete, ardei etc.)
Pret: 4.50 RON [Detalii ...]
Novadim Progress - 100 ml

Novadim Progress este in insecto-acaricid cu actiune sistemica, de contact si de ingestie, ce asigura protectie impotriva insectelor cu aparat bucal de rupt si masticat cat si a celor care inteapa tesaturile si sug seva.
Pret: 12.90 RON [Detalii ...]
Omite 570 EW - 100ml

Omite 570 EW este un acaricid folosit impotriva paianjenului rosu si acarianului rosu si lat la vita de vie, pomi (mar,par), legume (ardei,vinete).
Pret: 22.00 RON [Detalii ...]
Silwet Gold - 2 ml

Silwet GOLD este un adjuvant de ultima generatie, ce asigura o patrundere deosebit de rapida in frunze a oricarui amestec.
Pret: 2.50 RON [Detalii ...]

  • «« Prima pagina
  • « Anterior
  • 1
  • Urmator »
  • Ultima pagina »»


Afiseaza #  
Rezultate 1 - 10 of 10

Autentificare


Informatii utile

daunatoriburuieniboli

Suport online

fb2